78 kişi 3 gündür onu arıyordu. Yürüyerek evine döndü

Kandıra Ağaçağıl Köyü Dereli mahallesinde ikamet eden 77 yaşındaki Salih Altun, fındıklığa gitmiş ve kendisinden bir daha haber alınamamıştı

Mehmet Çabukel
Mehmet Çabukel Tüm Haberleri
Büyütmek için resme tıklayın

Olay, Kandıra Ağaçağıl Köyü Dereli Mahallesinde ikamet eden 77 yaşındaki Salih Altun'un fındıklığa gittikten sonra kendisinden haber alınamaması ile meydana geldi. Normal şartlarda fındık bahçesine gittiğinde ikindi namazı için evine dönen yaşlı adamın eve dönmemesi üzerine şüphelenen ailesi saat 17.00 sularından olayı emniyet güçlerine bildirdi. 

ARAMALAR DEVAM ETTİ

Cumartesi günü yaşlı amcanın kaybolmasının ardından, Akçaova Jandarma Karakolu öncülüğünde ekipler oluşturuldu, komanda timleri, JAK timleri, AFAD ekipleri olay mahalline intikal ettikten sonra,  78 kişilik kurtarma ekibi, 3 arama köpeği ile birlikte sabaha kadar arama yapıldı. Gün ağırdıktan sonra ekipler yenilendi ve aramalar devam etti.

KENDİ GERİ DÖNDÜ

Yaşlı adam, bu sabah fındık bahçesine gittiği patika yoldan tekrar evine döndü. Saat 9 gibi yolunu kaybettiğini ve karnının aç olduğunu söyleyen yaşlı adama hemen müdahale edildi.

DURUMU İYİ

Yaşlı adam, bulunmasının ardından sağlı ekipleri tarafından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırdı. Durumunun ise iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

24 Oca 2023 - 12:13 - Güncel

Muhabir  Mehmet Çabukel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak En Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.



Anket CHP'nin İzmit Belediye Başkan adayı kim olmalı?
Tüm anketler