İzmit Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne, eski Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır vekalet ediyordu. Eşinin CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun akrabası olduğu bilinen Demirkır bugün büyük bir sürpriz yaşadı.
MAKİNE İKMAL’E BAĞLANDI
Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü kapatıldı, birim haline getirildi ve Makine İkmal Müdürlüğüne bağlandı. Dolayısıyla Hüseyin Demirkır’ın müdürlüğü gitti. Açıkta bulunan bir müdürlüğe atanıp atanmadığı henüz bilinmeyen Demirkır’ın yıllık izne çıktığı ve emekli olmak istediği iddialar arasında.
HÜSEYİN DEMİRKIR KİMDİR?
1963 Muş Varto doğumlu.
Sosyal Bilimler Fakültesi ve İşletme Fakültesi mezunu.
32 yıldır zabıta teşkilatında bulunuyor.
Sırasıyla zabıta memuru, zabıta komiseri, zabıta komiser yardımcısı rütbeleri ile bölge amirliği, pazar amirliği, denetim amirliği, zabıta müdür vekilliği ve Ruhsat Denetim Müdür Vekilliği görevlerini yaptı.
Ulaşım Hizmetleri Müdür Vekili Demirkır, evli ve iki çocuk babası.
Yorum yazarak En Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak En Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(27)Ne Mutlu Türk Tunceli - Ismi arap bedevisinin yalakaligini sergiliyen faysal olan tibi kalkmis tunceliler vatanin sevmez diyor . bre zindki bak ben tunceliliyi ve gecen sene bulgaristanda ve romanyadaki akrabalarimi ziyaret ettim. Alperenlerin türkiyenin her bir kösesinde yasadigindan bir habir bu ortaligi pisletmekten baska bir ise yaramiYAN kripto bozuntularina diyecegim yüregin yetiyorsa gel tunceliye ve türke tek bir ters kelime söyle söyleki seni tuncelinin en yüksek yerine boynunda Türk Bayragi ile dalgalandirayim.....
İzmitli - Hüseyin bey adamdır adam.eminim başkanımız sayın Hüseyin bey'e daha iyi müdürlük verecektir. Helalin dışına taşmayan namuslu bir biloydu. (İlyas Salman) kimsenin hakkına tenezül etmeyen namuslu erdemli bir müdürdü. Kimse leke atamaz. Yanındayız Hüseyin Demirkır abi
E . Doğan - Merhabalar
Hüseyin beyi çok iyi tanırım Herşeyden önce Hüseyin bey erdemli onurlu ve çok dürüst bir İnsandır.görevini ve sorumluluklarını yerine getiren ve sosyal iletişimi çok güçlü emekten ve özgürlüklerden yana ezilenin yanında ve sömürüye karşı dik duran bir kişiliktir.Ne yazıkki ekseriyet bizim oylarımızla seçilen Fatma hanım bir bize taraf değil . Bizden başka dincilere. İyi partililere ve diğer sağ kesimlere daha yakın duruyor. Kınıyorum kendisini.
Orhan - Bir de şu kültür müdürlüğü kapatılsa. Ne yaptıklarını çok merak ediyorum.
Erciyes - Bir yorumcu veteriner müdürlüğünden bahsetmiş:) müdürün kendine özel tuvalet yaptırdığı, müdürlüğe gelen giden bayanlar hakkında hoş olmayan ifadeler kullandığı, kurumun görevde olması gereken aracı tamamen şahsi işlerinde kullandığını personeli birbirine kirdirdigini ayrıca birkaç personelin eline kendine ait zafiyetler sebebiyle büyük koz verdiği ve bu sebeple onların figüranı haline geldiğini yazmamış :)
Pasali - Belediyenin çoğu müdürlüğünde rezalet ötesi bir durum var Hüseyin demirkir veya ümit fındık ile açıklanacak bir durum değil bu.vasifsiz çapsız isbilmez müdürler koltuk işgal ediyor başkan yardımcıları onları koruyor.fatma başkan sağlam bir ekiple müdürlükleri bir denetlese ne pislikler ne rezalet durumlar ortaya çıkacak.fatma başkan bu ekiple bu kadroyla kaybediyor bilmiyorum farkında mı acaba?
Escobar.. - Veteriner işlerine nezaman el atacaksin Fatma hanim..başlar ayak..ayaklar baş olmuş o müdürlükte..çok pis kokular geliyor..bı el atain o müdürlüğe kazanan siz olursunuz..hainleri temizleyin o müdürlükten..özellikle süleyman şe
nin köpeklerini
Kindar - Bu hayatta herkes ekdiğini biçer.domates ekersen domates çikar, domates ekipte avakado bekleyemezsin.her kes yaptıklarının karşılığını bir gün görür.Allah eninde sonunda kalbine göre verir.fitne fesatlık ekersen fitne fesatlık biçersin.?
İzmit Li Chp Li - Geç alınmış bir karar iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanları müdür yaparsanız olacağı bu etme bulma dünyası bu Hüseyin efendi ne yaşatırsan merhaba onu yaşarsın başkanı tebrik ederim.
Emre bey - Ve bir şey daha.. haberin altına yazılan yorumlara bakıldığında bu belediye biraz kurcalansa daha çoook şey çıkacak gibi satan satana:)
Emre Bey - İzmit'te yaşayan bir vatandaş olarak ümit'ini ahmet'ini tanımam ama coğrafi konum açısından dünyada hatırı sayılır güzelliğe sahip bu şehir altyapısı ya da çarpık şehirleşme açısından Dünya rezilleri arasında ilk sıralardadır eminim.. bunda da isim gözetmeksizin tüm belediyenin ve çalışanlarının kusurlu oluşu aşikar..
Liyakat değil de torpille yönetici olunmasaydı ulaştırmaya zabıtadan bir yönetici atanmazdı diye düşünüyorum
Gülemiyoruz - Fırıldak olup, kaçak ayakkabı alacaksın, kıslık elbiseleri kış bitince vereceksin, COLUMBİA ayakkabıları unuttuk sanmayın, bütün personele parasını ödetti. Hani müfettiş vardı, belediyede soruşturma bile yapılmadı.
Korkmaz - İzmit belediyesinde bir evladın ı kaybetti. Aylardır çarşıda çalışmalar kocaelinin en işlek ilçesi izmit şimdilerde köyü andırıyor. Nedenmi hanı beğenmediğin Hüseyin müdür işgallere müsade etmezdi. Simitçiler bu kadar başi boş olmazlardı. Çünkü gereğini yapıyordu. Şimdi ise zavalli başkan yardımcıların bile gücü yetmiyor çünkü onların işide iş yapmak değil sadece yapiyormuş gibi görünmek. İşgallere zabıta bir şey yapamiyor ümit müdürün haberi olmadan birakın ceza yazmayı uyarı bile veremiyorlar. Simitçilere zaten güçleri yetmez çünkü Ümit müdür oldu diye kurban kestiler onlarla kanka hatta bir dönem beraber yap sat bile yaptılar o yüzden zabıtalar simitçilere kesinlikle bir şey yapamiyorlar. Hırsızlıktan işten atiliyor, iki avratla hayat yaşıyor eli uzun işi gücü firildak lık akp döneminde akp li şimdi chp li seni tebrik ediyorum ümit sende bu marifetler varken Fatma başkan kılına dokunamaz. O belediyede dürüstlerin yeri yokkkk.
Doğru - alkış..
Tilki - Bu ülkede senden olmayanı nasılda linç ediyorsunuz. Hüseyin beye her şeyini teslim edin asla ihanet ettiremezsınız bu adam için ileri geri yazanı kınıyorum. Size ağır gelir çünkü adam çok fazla dürüst ve çalışkan. Böyle insanı siyasıler sevmez çünkü yalakalık yok fırıldaklık yok eee çalmada yok yemede yok böyle olunca siyasilerin işine gelmez tipki Fatma başkanın gelmediğ gibi. Kim bilir hangi yanlışı yaptırmak istedilerde yapmamıştır. Eh be Hüseyin bey sende iki sefer evlenseydin iki kadınla yaşasaydın veya hırsızlık yapsaydın müdürlük kadronu hop şip diye alırdın. Yoksada sirf seni görevden almaları için sebep bulamayınca müdürlüğünü birime çevirdiler
Adlında bütün müdürlükleride aynı yapsınlar mesela fen işleri , park bahçeler ve temizlik işleri müdürlüğünü tek yapa bilirler hatta bunların başına fırıldak ümiti de getirin olsun bitsin. Ah ah Hüseyin bey oolamadın bir ümit kadar.
Güle Dur Sen - Ya colimbia, pazardan poşet poşet meyveler, çarşının ortasında caddeyi kaplayan pidecinin sandalyeleri, ya o simitçi ler su satıyorlar yasak olmasına rağmen, kim izin veriyor acaba TemizLik işlerimi
Haso Hasan - İsim vererek üslupsuz yakıştırmalara gerek yok, birisi işini yapınca bir kesim sever bir kesim sevmez, bunlar normal şeyler, ümit bey de çalışkandır, hem kendisi çok çalışur hemde personelini çalıştırır, ama sonuçta görevini yapıyor, ben belediye ile iç içeyim ümit beyde gece gündüz koşturuyor, hakkını yemeyin, başkanın takdiri birimi müdürlüğü açar kapatır hepsi bu kadar
Vatandaş - Spor müdürlüğünüde kapatın gitsin.Lise mezunu müdürü de izne ayrılır muhtemelen!!!!
Doğrucudavut - Hüseyin müdürüm adamın dibidir, müdürlüğü de gecegündüz çokda güzel yaptı, en önemli özelliği dürüst olmasıdır ve zaten bu özellik bir kamu görevlisi için yeterli bir erdemdir, verilen her görevi layıkıyla yapar, iş arkadaşlarıyla saygılı ve mütevazidir, belediyelerde böyle bayrak değişimi normal bişeydir, birim açılır, birim kapanır, başkanın takdiridir, kırıcı uslup ile yakışık almayan yorumlara gerek yok, kalın sağlıcakla
Belalı - İzmit belediyesinde dürüst olmak suç. Ya şimdi dalaveracı olacaksın yada eskide hırsızlık veya sahte evrak tanzim edeceksin veyahut akp li olacaksin hatta saadetli olursan sana kimse dokunamazsın. Hırsızlık yaparsan kadron cepte dürüstsen güle güle ederler adami. Vaybe demek her şeyini chp veren chp ile yatan kalkan Hüseyin müdürü boşa çıkardınız. Yazıklar olsun Hüseyin sende çalsaydın be biraz bak çalanlar Zabıta müdürlüğünde kadrosunu almış oturuyor. Zabıtadan bahsetmişken zabıtalar hala kıyafetlerini bile alamamış gerçekten Zabıtadan sorumlu başkan yardımcısı ve müdürü ne iş yapar. Ocak oldu hala kışlık kıyafet yok. Neyse zabıta beni ilgilendirmiyor orası kurtarılmış müdürlük. Umarım reis kazanırda sizin gibi işi bilmez kişilerden belediyeler kurtulur. Üzülme Hüseyin bunların inadına zabıta olarak devam et bu ayip senin ayibin değil.
Tarafsız Vatandaş Es - Tepeden inme koltuğa oturursan böyle tepeden aliverirler :)
Ayni o koltuğa sahip eskiler gibi....
Güle güle - Yapacak bir şey yok Akp dönemi müdürleri ile devam edecek
Faysal yagci - Izmitte adam kalmadi bunlar buralara pilanli getirildi bir tuncelili kesinlikle vatani sevmez kemal dahil.
Mehmet Özer - Sen Nezaman Müneccim Oldun
Kindar - Aklıma bi atasözü geldi nedense.Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.
Vurdu_gol_oldu - Şeytan yapacak iş bulamayınca tutar kendi çocuğunu döver'miş... Bunlarda öz evladı Hüseyin Demirkır'ı hiç uğruna harcadı yazıklar olsun...
Aydın Yiğiter - Chp nin akrabalarını bırakın akp li belediyelerin akrabalarına bakın boğazda
Kindar - Yani tabiri caizse diyorsun ki senin hırsızın benim hırsızımdan temiz gibi olmuş.
Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.