Abdullah Yıldırım çatıdan düştü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Biriminde görev yapan Abdullah Yıldırım evinde çatıdan düştü

Büyütmek için resme tıklayın

Medya camiasının tanınan isimlerinden, bir süre önce  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Biriminde görev yapmaya başlayan GölcükAbdullah Yıldırım evinin yanındaki kamelyanın üzerine çıktı.

TEMİZLERKEN

Kamelyanın üstündeki yaprakları temizlerken çatıdan düşen Yıldırım ciddi bir yara almadı. Ama tedbiren Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine kaldırıldı. Tedavisi süren Abdullah Yıldırım’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı ifade ediliyor.

20 Kas 2022 - 22:49 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak En Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.



Anket CHP'nin İzmit Belediye Başkan adayı kim olmalı?
Tüm anketler