Derince Hastanesinin müdürü Bilal Salim istifa etti

Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Bilal Salim istifa etti

Büyütmek için resme tıklayın

Kocaeli Sağlık Bilimleri Üniversitesi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 6 yıldan bu yana İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapan Bilal Salim, istifa etti. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi eski Başhekimi Mustafa Güneş ile de 2 yıl boyunca çalışan Salim'in istifasını da Mustafa Güneş duyurdu. Güneş, konuyla ilgili paylaşımında şunları söyledi:

KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILDI

"Derince EAH 2 yıl boyunca birlikte çalıştığım ve yaklaşık 6 yıldır bu göreve devam eden kıymetli insan, örnek devlet bürokratı idari ve mali işler müdürü, kıymetli kardeşim Bilal Salim bey kendi isteği ile!? görevinden ayrılmış bulunmaktadır.

KOCAELİ KAYBETTİ

Örnek bir yönetici, değerli bir bürokrat ve vatansever, gelişmelere açık, yenilikçi, nazıkliği ve kibarlığı ile ön planda olan, vitrinlerde görünmeyi hiç sevmeyen ama personeli tarafından çok sevilen, tekrar birlikte çalışmayı hep dualarımda andığım kıymetli kardeşime yeni çalışma hayatında başarılar diliyorum.
Kocaeli çok önemli bir bürokratını, yöneticisini kaybetmiş oldu ama hep gönüllerimiz de yer almaya devam edecektir.
Seni ve yaptığım hizmetleri hiç unutmayacağız
Allah razı olsun, yolun açık olsun, bütün güzellikler seninle olsun"

14 Eyl 2022 - 21:26 - Güncel



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak En Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

03

Şenol. - Bunun çıkarı olmasa istifa etmezdi. Tehlikeli insan tipi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 21 Ocak 17:52
02

Sanalşifo - Neye Kocaeli kaybetti ya kendi kaybetti masa başı on numara işi ayrıca sopalı suriye hastanesi yıkılsın yerine zeki Aygün ün heykeli yapılsın

Yanıtla . 1Beğen . 0Beğenme 16 Eylül 02:09
01

Hasan Danacı - Bu adam her şeye burnunu niye sokar? Ona ne istifadan. İşi gücü yok mu bunun ya

Yanıtla . 3Beğen . 4Beğenme 14 Eylül 22:50


Anket CHP'nin İzmit Belediye Başkan adayı kim olmalı?
Tüm anketler