TFF 1. Lig’in bitimine iki hafta kala 2. Lig’e düşmeyi garantileyen Kocaelispor’da Kulüp Başkanı Engin Koyun, kongreye gitmek yerine devam etme kararını almıştı. Koyun’un devam kararının ardından Kulüp yönetiminde istifalar yaşanırken Başkan Koyun’un yönetim kurulu toplantısında “20 milyon versinler bugün buradan ayrılayım” dediği iddia edilmişti.
320 İMZA TOPLANDI
Öte yandan, artan tepkiler ve tartışmalarım ardından Kocaelispor’un eski yöneticilerden KOÜ Öğretim üyesi Prof. Dr. Ayhan Orhan olağanüstü genel kurul yapılması için bir imza kampanyası başlattı. 1.500 üyesi bulunan ve tüzük gereği olağanüstü genel kurul için üyelerinin 5’te 1’ine takabül eden 300 kişiden imza alınması gereken kampanyada ise 320 oy toplandı.
BASIN AÇIKLAMASI DÜZENLEDİ
Engin Koyun’un devam kararıyla birlikte Kocaelispor camiasında çeşitli polemiklerin yaşanmaya başladığı bugünlerde olağanüstü genel kurul için yeterli imzanın da toplanmasının ardından Başkan Koyun, bir basın açıklaması düzenlendi. Körfez Brunga Tesislerinde bugün bir basın açıklaması düzenleyen Koyun, yeni dönem hakkında konuştu. Düzenlenen basın toplantısında Kocaelispor’un yeni dönemine ilişkin be hakkında çıkan iddialara ilişkin açıklamalarda bulunan Kocaelispor Kulübü Başkanı Engin Koyun, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:
ACİLEN ÇÖZMEMİZ GEREKİYOR
“Bizim acilen çözmemiz gereken sorunlarımız var. Acilen birinci sorunumuz şu, bu kulübün Sırpların düşürdüğü duruma asla düşünmememiz gerekiyor. Yapılması gereken acilen sözleşmesi devam eden yabancı futbolcularımızla anlaşma sağlamamız lazım. Bu arkadaşlarla anlaşma dağlamazsak, kongre kararı aksak hile bu camiaya bunu yaşatmaya hakkımız yok.
ALTYAPIDAN TRANSFERLER
Belki soracaksınız altyapıdan neden oyuncumuz yok? Biz, altyapıda bu dönem 7 tane profesyonel yaptık. Kiralık verdiğimiz arkadaşlarımız da aramıza katılacaklar. Baktığımız zaman bu çocukların Adanaspor maçında neler yaptığını biliyoruz. Bu dönem altyapıdan da yapacağınız transferlerimizle birlikte çok güzel bir dönemi yaşayacağız.
AYIPTIR
Kocaelispor başkanlığıyla ilgili, ben yeni bir başka olsam şöyle bir hamle yapardım, bu benim fikrimdi. Yönetim kurulu arkadaşlarımla en azından bir bütçe hazırlardım. Kulübe şu kadar bağış yapardım; Ağzımdan 20 milyon çıkmış. Bazı arkadaşlarımız da bunu ‘20 milyon getirene kulübü teslim edeceğim’ demişim gibi aktarmış basın mensubu arkadaşlarımıza. Ayıptır.
ÖYLE BİR CÜMLEM YOK
İnsanların gururu var, haysiyeti var. Ben, belediyelerle, devletle işi olmayan bir insanım. Beni bu şehirde parayla satın alacak adam yok. Kulüp benim babamın malı değil ki neyini vereceğim ben. 20 milyon verene kulübü veririm gibi bir cümle yok. Ayıp gerçekten.”
Yorum yazarak En Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.
Şimdi oturum açın, her yorumda isim ve e.posta yazma zahmetinden kurtulun. Oturum açmak için bir hesabınız yoksa, oluşturmak için buraya tıklayın.
Yorum yazarak En Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.
Yorumlar
(6)Brunga Körfez - Başkan bırak artık kulübün yakasını. Utanmıyoröusun. İnsanlar seni istemiyor. Sen akp ilçe başkanı olmadan neydin olduktan sonra ne olduğunu herkes iyi biliyor seninde bildiğin gibi. Yunusun dediği gibi herkesi doyurdum seni doyuramadım. Kulübünde yakasını bırak. Burda siyaset yemez. İstenmiyorsun.
Sadrazam41 - Engin Koyun bu şehirde seni satın alacak adam çok da sen 20 milyon etmezsin 20 tl ye düşünürsen ben talibim arabamı yıkarsın diyeceğim de sende araba yıkayacak yetenek bile yoktur olan 20 tl me olur yazık gider iki çay içerim o parayla.
Eses - Ya senin üstüne 20 milyon versinler al bir ay idare et edersem şerefsizim sen nasıl bişey çıktın ya
Akarca 41 - Bu şehirde beni para ile alacak yok mu dedin, kim ne yapacak seni, Başka şehirde kaç para ediyor.
Izmitli - UTANMIYOR DA
Karahan - Başkan sana bu şehirde seni satın alacak adam var demediler ,sadece seni değil ,onuru, gururu şerefi olan hiç kimseyi para ile satın alamazssin, bu sana has bir olay değil kendini fasulye gibi nimetten sayma bu şehirde öyle zenginler varki sen solda sıfır kalırsın,ağzın açık kalır kendinide zengin sanma ,gelelim koltuğu bırakmama olayına kabul et Sen ve yönetimin başarısız oldunuz bu sene super lige cikmamiz için herşey vardı, ama aradaki simsar menejerlerin tuzağına düştünüz, ulaktan duyma laflarla izlemeden seyretmeden saçma sapan adamlar aldınız hele o bu seneki siyahi oyuncu düşkünlüğünü anlamış değilim, hepsi fiyaskoydu paraları heba ettiniz, bu başarısızlıkların sonucunda küme düştük kabul edin ve kenara çekilin, uzatmanın anlamı yok ,yok devam edeceğiz derseniz bu sefer kartlarınızı açık oynayın, saman altı gizli kapaklı transferler yapmayın bir bilene danışın ve o para avcıları Menejerleri devreden çıkarın yoksa kulübü 10 yıl öncesine götürürsünüz. Hersey Kocaelispor için bunu kimse unutmasın
Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Sitemizin Topluluk Kurallarına uymayan yorumlar yayınlanmaz. Yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz.
Anadolu Ajansı (AA), İhlas Haber Ajansı (İHA), Demirören Haber Ajansı (DHA), Anka Haber Ajansı (ANKA) tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.