Metin Geldeş’ten Cumhurbaşkanına çiçek

Metin Geldeş’ten Cumhurbaşkanına çiçek

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi’inde 2017-2018 Akademik Yıl Açılış Töreni düzenlendi.
Törene Kocaeli’den de katılım sağlandı.

KOÜ ADINA
Ankara’da düzenlenen Akademik Yıl Açılış Törenine Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gebze Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Haluk Görgün ile Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Metin Geldeş de katıldı.
Geldeş, törende günün anlam ve önemine binaen Kocaeli Üniversitesi öğrencileri adına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çiçek takdim etti.
Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan tören Gebze Teknik Üniversitesinin Türkiye’deki 10 araştırma üniversitesinden biri olarak seçildiğini de açıkladı.

26 Eyl 2017 - 16:55 - Eğitim



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak En Kocaeli Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan En Kocaeli hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler En Kocaeli editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı En Kocaeli değil haberi geçen ajanstır.

01

Mert - Yükseköğretim Kanunu diyor ki : Siyasi partiyle bağlantısı olanlar öğrenci temsilcisi veya başkanı olamaz ! Nasıl oldu ? Biz şimdi hukuk devleti mi oluyoruz ? Yasalar kanunlar ne için var halkımıza sormak istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Kasım 02:15


Anket 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İzmit Belediye Başkanı kim olmalı?
Tüm anketler